👨‍🍳 Začela se je nova sezona žarjenja ♨️
👨‍🍳 Začela se je nova sezona žarjenja ♨️

Dostava in način plačila

Dostava - Pošta Slovenije

Predviden rok dostave naročenih izdelkov je 1-2 delovna dneva. Pošiljka hitra-dostavaponavadi prispe na vaš naslov že naslednji delovni dan. Ob sobotah, nedeljah ter praznikih ne izvajamo storitve dostave. Strošek pakiranja in dostave po pošti za pakete do skupne teže 19,99kg znaša 4,98€ ne glede na velikost in število paketov. Paketi težji od 20kg pa imajo enoten strošek poštnine v višini 6,5€. Pri nakupu nad 150€ (lažji paketi) oz. nad 350€ (težji paketi) pa je poštnina brezplačna.

Pošta vam pri prevzemu odkupne pošiljke NE BO zaračunala provizije (vplačnine) za UPN obrazec. 

Osebni prevzem

Za vse, ki vam je enostavneje in mimogrede prevzeti paket v Ljubljani, smo osebni-prevzemomogočili tudi osebni prevzem. Svoje naročene izdelke lahko prevzamete takoj, ko prejmete e-mail sporočilo, da je paket pripravljen in čaka na vas. Če naročenih izdelkov po sedmih delovnih dneh ne dvignete, je vaše naročilo samodejno stornirano. Brezplačen osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru od pon. do pet. v skladišču podjetja Elbacomp d.o.o., Stegne 35, 1000 Ljubljana.

Način plačila

Za fizične osebe je možno plačilo:

  • s kartico,
  • po povzetju z gotovino ali
  • po predračunu
Na sedežu podjetja je mogoče le plačilo s kartico (z gotovino ne poslujemo). Pravne osebe blago plačajo po predračunu ali s kartico ob osebnem prevzemu. Ob prevzemu blaga kupec prejme račun. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na sedežu podjetja Elbacomp d.o.o. in je kupcu vedno dostopna.

V primeru preklica naročila ali spremembe načina plačila s strani uporabnika nas o tem obvestite na info@prirocen.si. 

{"one"=>"", "other"=>""}